Vart kommer du ifrån och vart ska du?

Nu börjar jag komma igång med regin på Söderkåkar och en viktig sak som man ofta glömmer som skådis är; Var kommer jag ifrån och vart ska jag? När man kommer in på scenen är det lätt att ta sikte på den skådis man ska prata med. Efter flera repetitioner vet man var han eller hon står och då går man bara fram utan att tänka sig för.

Men om du kommer in i ett rum i verkliga livet, vet du sällan vart personen du söker står. Eller om han ens finns i rummet. Därför är det viktigt att ha energin i kroppen och ett mål med att du går in på scenen men fortfarande vara totalt ovetande om vad som väntar på scenen.

Man måste också tänka på vad du kommer ifrån. Har du sprungit en mil, är du trött? Har du grälat med någon, är du arg? Har du varit ute i kylan, fryser du? Var jag kommer ifrån och vart jag ska är två viktig saker att tänka på. Det är mycket med det jordiska!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *