Böcker inför sommaren

Jag har en hel trave med böcker som ligger hemma och bara väntar på att bli lästa. Så fort det kommer en ny bok av en författare jag följer har jag en förmåga att inhandla den. Dessutom köper jag gärna böcker av författare man stöter på ute i skrivarminglet och det är jättekul att få vidga vyerna.

Sommaren är min stora läsperiod, då man är ledig och har tid att sätta sig i lugn och ro och sträckläsa. Det finns inget som är å skönt att ha en semester där ingenting är inbokat. Bara åka och handla mat, klippa gräs och sitta på verandan. Titta på grannens hästar i hagen och se den svenska flaggan på verandan vifta när en stilla bris drar förbi.

Jag funderade på om jag skulle ta och börja sammanställa min andra novellsamling. Våning Zero, var fantastiskt kul att jobba med och jag har ett arbetsnamn klart till nummer 2. Det finns en hel del sparade berättelser i en mapp och sen vill jag skriva några nya. Om det blir något så får det bli i samma format och ca 60 sidor. Kanske med fler illustrationer än vad det var den här gången. Det kan bli ett sommarjobb för mig känner jag!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Böcker inför sommaren

  1. Ethel skriver:

    Låter fint! Jag har också inhandlat böcker inför sommaren. Men pocket, så de har alla några månader på nacken ;-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *