Sjuka själar av Kristina Ohlsson

Jag har läst många av hennes böcker och måste säga att den här är den bästa.P1030103

Här finns det gott om sjuka själar, dolda källare, kistor, brinnande träd och försvunna människor. Jag blev fast i boken ganska direkt och har läst den på några dagar. Anna och David flyttar in i en gammal prästgård som döljer hemligheter. Lukas, en försvunnen pojke, kommer tillbaka hem efter 10 år. Allt är bäddat för diverse hiskeligheter. En bok helt i min smak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5 klackar av 6 möjliga

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sjuka själar av Kristina Ohlsson

  1. Eva Karlsson skriver:

    Har läst många bra böcker av henne men den här tänker jag undvika. Låter lite väl hiskelig för rädda mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *