Fast i ett manus

Japp, det blev sent igår kväll också. Nu har jag dragit igenom manuset som jag ska testläsa en gång. Jag har gjort anteckningar för varje kapitel och ska läsa en gång till. Kanske låta manuset vile en dag och sen på det igen. Det kan ju vara lite samma sak att läsa ett manus som att skriva det. Man kan vila ibland och efter en dag eller två, ser man saker på ett annat sätt.

Ikväll blir det teaterrep igen, Söderkåkar. Hoppas inte att regnet kommer utan att det är uppehåll. Vad gör ni under dagen?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Fast i ett manus

 1. Ethel skriver:

  Jag håller också på att testläsa. Så idag blir det läsning av det och lite skrivande. Sen åker vi till lantstället sena eftermiddagen. Kjell har semesterdag i morgon. Ska bli skönt att andas lantluft (ofta en mix av frisk luft och hästgödsel :-)).

  • Pia Widlund skriver:

   Härligt men svårt, man vill ju komma med något som författaren har nytta av. Ha det så skönt på landet!

 2. Eva Karlsson skriver:

  Jag ska skriva på mitt synopsis och försöka hinna lite med själva manuset också. Sedan, om jag vågar mig ut i regnet och den plötsliga kylan, ska jag plantera några blommor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *