Middag ikväll

Ikväll ska hela DUD-gänget samlas hon Annicka och äta lite. Det ska bli så härligt att bara slå sig ner och bli serverad något gott, att slippa prestera, att slippa vara ansvarig och att slippa var kreativ. Nu låter det som jag skulle vilja gå in i en dvala och bara försvinna men det kan kännas så ibland. Som dans och teaterlärare kan man aldrig komma oförberedd, utan måste hela tiden ha övningar, stegkombinationer eller annat material redo. ibland behöver jag fylla på energi.

Jag tycket det är avkopplande att gå ut och äta med kompisar. Sitta en stund, prata och titta på människor. Något jag också hämtar energi ifrån är trädgården, det har ni säkert redan fattat. Att få klippa buskar, kratta löv eller rensa ogräs kan tyckas vara trist. Men om man sitter stilla hela dagarna så är det fantastiskt skönt att få röra på sig. Jag tror att även hjärnan mår bra av det och att jag kan få skrivstoff utan att egentligen veta om det. Men nu struntar vi i det, nu ska det bli mat och trevligheter.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *