Jag väntar

Redan nu börjar jag räkna ner inför att få feedback från testläsarna. Galet spännande. Efter helgen ska jag försöka börja skriva på något annat så jag får bort tankarna ett tag. Det är läskigt att lämna ut sitt manus till en människa man aldrig träffat.

Vad ska hon tycka och tänka om mina karaktärer. Fastnar hon för nån särskild eller är det ett gäng släta tråkmånsar? Gillar hon storyn? Är det för enkel eller för komplicerad? Syns det/märks det att jag rensat bort flera hundra slaggord och förfinat språket, eller är det dött och tråkigt?

Nåja, jag är glad att jag fick ihop bok nummer 2 i alla fall. Jag vet att det är bättre språk och en hyfsat plot i, Två kungar i i leken. Det ska bli spännande att jämföra de 2 testläsarna och se om de har samma tankar. En sak är säker, jag har haft roligt under resan och det är väl det som räknas.

Frågetecken

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag väntar

  1. Ethel skriver:

    Slaggord, vilket bra alternativord till ”upprepade ord” :-)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *