Tack för idag

Ännu en underbar föreställning i Tallåsskolans aula med DUD:s alla dansare. Det är en härlig känsla att sitta backstage och lyssna på alla nervösa dansare. Det tittar sig i spegeln, rättar till kjolen, kollar håret och fokuserar. Här spelar det ingen roll om man är kort eller lång, kraftig eller smal, så länge man dansar med hjärtat. Och det gjorda alla dansare, både igår och idag.

DUD har en enorm bredd i sitt utbud av dans. Jazzdans, balett, skapande dans, street med alla dess stilar och barndans. Jag önskar att alla någon gång fick chansen att prova på att dansa. Det är en underbar känsla att röra sig i musik, tillsammans, växa som individ och få nya vänner som du aldrig skulle ha träffat annars.

Som konferencier satt jag på sidan av scenen och spanade in i en smal springa. Jag hann inte fota något men ni som vill se bilder kan göra det på DUD:s hemsida. Jag vill passa på att tacka alla som jobbar på DUD, alla dansare och alla som gjort det möjligt att genomföra den här föreställningen. Ni är guld värda!! Vi ses!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *