Ordning å reda

Igår rensade jag en hög papper som bar har växt. Ni vet, bra att ha högen, som har en tendens att alltid bli stor rätt så snabbt. Nu är det bara de viktigaste pappren kvar… Huvaligen om ett par månader är det dags att rensa igen. Men så är det. Jag brukar gå igenom privata papper ett par gånger om året och sätta in i en pärm. Ni vet pensionspapper och en massa som dyker upp. Det är ganska skönt när man gjort det och vet var man har det.

Nu är jag ju dessutom ganska stolt över mitt bokföringsprogram som jag har trixat till. Häromdagen satt jag och gick igenom april månad. Jag har ganska få verifikat men in ska dom ju i alla fall. En enskild firma är ganska lätt att sköta. F-skatt och en företagsförsäkring och sen är det bara att börja jobba. Läs mer om företagsförsäkringar på bolagsförsäkring i Sverige  Där får man reda på en del om man är osäker.

Det är ju inte bara att jobba och jobba, man bör ha ordning och reda på papper också, annars straffar det sig i slutändaen och roligare kan man ha. Nej, nu är det dags att sluta tänka på jobbiga saker. Solen skiner och det kommer att bli en fantastiks dag!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ordning Ã¥ reda

  1. Eva-Lisa skriver:

    Den högen är stor igenkänningsfaktor pÃ¥ 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *