Eldjägarna av Mons Kallentoft

P1020787Japp, jag har kommit igång med läsningen och det känns såååå skönt. Kanske inte med en tegelsten men det var en suverän bok i alla fall. Jag älskar Mons Kallentofts språk. Hur han vågar börja på ny rad hela tiden, hur han väver in de dödas röster i berättelsen och hur han skriver enkelt och förståeligt och hela tiden för handlingen framåt så att jag som läsare blir nyfiken och vill läsa mer.

Malin Fors finns givetvis med och det som kanske blir lite tjatigt är att vi ständigt påminns om hennes alkoholproblem då hon kommentera det, tänker på det och fantiserar om det. Men boken är spännande och jag ger den 5 klackar av 6 möjliga.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 svar på Eldjägarna av Mons Kallentoft

  1. Mia skriver:

    Allt behöver inte vara tegelstenar, det är ju skönt att läsa böcker som tar slut också (säger jag som håller på att plöja Ferrantes tjocka luntor).

  2. Ethel skriver:

    Jag har precis börjat på Elena Ferrantes Min fantastiska väninna. En bok som alla pratar om just nu och lovordar. Får se vad jag tycker.

    En liten fråga: Vad menar du med att Kallentoft vågar börja på ny rad hela tiden? Nyfiken ;-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *