Tips

Upplev en av landets största och mest påkostade scenshower, som spridit stjärnglans över svenskarna i 30 år med underhållning av finaste kaliber. Du får en oförglömlig kväll som sprakar i varje hörn från början till slut – komplett med hits, humor och de starkast lysande stjärnorna på artisthimlen. Så vrid upp dina förväntningar till max och häng med på en glittrig och glamourös festkväll av sällan skådat slag. 

ssssssssssssssssssssss

Möt Ola Salo, Jill Johnson, Henrik Schyffert, Molly Sandén och Martin Stenmarck, tillsammans med kör, dansare och fantastiska musiker. Bakom Stjärnklart står den legendariske kapellmästaren Anders Berglund.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tips

  1. Amanda skriver:

    vilka roliga artister 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *