Kanske en rotfylla kan förgylla boken?

Dags att betala räkningar, städa och fixa lite. Helgerna är lite pyssel och fix, beroende på vädret förstås. Är det sol njuter jag at trädgården, dags att gräva efter lite jord. Regnar det får man vara inte och städa undan lite. Jag tycker att jag är ganska ekonomisk men räkningarna kommer i alla fall av någon konstig anledning. Elen är ju vansinnigt dyr till exempel. Jag skulle mycket gärna göra ett uterum och fixa till lite mysbelysning men med tanke på vad elen kostar så får man väl tagga ner lite. Här kan man läsa mer om el. www.lennstromel.se

gggggggggggggggg

Min familj i boken, familjen Lilliecroona, bor ju på Herrestanäs herrgård och jag undrar hur mycket de skulle få betala i elräkning om dom fanns på riktigt. Där snackar vi nog om ett femsiffrigt belopp. Hiskliga summor. På tal om det så kanske man skulle låta sina karaktärer betala räkningar. Sådana triviala saker har jag knappt läst om att karaktärer gör i någon bok. Å andra sidan finns det ju betydligt intressantare saker att låta karaktärerna pyssla med. Något annat man sällan läser om är att de går på toaletten eller till tandläkaren. Kanske dags för en ändring där. Man kan alltid låta en rotfylla förgylla ett kapitel. Eller vad tror ni?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Kanske en rotfylla kan förgylla boken?

  1. Mia skriver:

    Din rubrik för inlägget var så bra att jo, till tandläkaren med dem bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *