Gud kommer med döden och djävulen med släktingarna

Ja, vem ska ärva vad och hur mycket? Är det inte så det diskuteras när någon avlider? Det är det i alla fall i Tennessee Williams pjäs, Katt på hett plåttak. P1020751

P1020752Fylla och barnlöshet

P1020753Glada kalas med mörka undertoner

P1020754Homosexualitet och nakenhet

P1020755Familjegräl

Påminner om familjen Lilliecroona som jag skriver om just nu. Katrineholms teaterförening jobbar hårt med att få hit fina pjäser, synd att så få Katrineholmare inte passar på att se dom. Fin scen, bra ljussättning och härligt skådespeleri där jag fastnade för Lisa Larsson, som spelade Maggie och Bill Hugg, som spelade Storpappa, vars födelsedag firades.

Urladdning på urladdning kom i scen efter scen och ibland blev det lite väl mycket skrikande. Första akten var lite seg men andra var tempofylld från första sekund. En härlig helkväll, var du inte där missade du något!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *