32 eller 38 kapitel

När jag gjorde mitt synopsis trodde jag att jag hade 32 kapitel i första boken, FÖrsta given, men det var faktiskt 38 st. Men det spelar ingen större roll. Det blev lite förvillande bara när jag räknar tecken. Jag ska försöka på 15500 tecken, inklusive blanksteg i varje kapitel. I första boken var det ett snitt på 14500.

Jag vet att antal tecken inte spelar någon roll men jag är ju lite av ett kontrollfreak och vill ha ordning på allt. Jag känner mig ganska nöjd sä här långt. Vet inte om det är fel att känna sig nöjd men jag gör det. De timmar jag lagt ner på boken är många och visst vill jag att även andra ska tycka den är bra. Men jag är i alla fall lite stolt. Får man vara det?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *