Mycket nytt

Det är mycket att hålla reda på som författare. Jag har kommit på att en av mina karaktärer ska vara sportintresserad. Och det är inte jag. Inte alls. Då får man googla lite och vips så hittar man all fakta man kan behöva ha. Fantastiskt. På http://vmhockey.se/  fick jag reda på det jag behövde. Och tur är väl det.

Jag läste en annan blogg häromdagen och där diskuterades det om hur mycket man tar av sig själv och stoppar in i sina karaktärer. Jag skulle tro att det är mer än man kan ana. Det finns så mycket som vi har med oss i bagaget som vi inte vet om. Traditioner och värderingar som avspeglas i vårt sätt att skriva och uttrycka oss.

Ibland försöker man gå utanför sina ramar, outside the box, och det är då man får nosa på saker man inte hade en aning om. Ibland tar det tid att leta reda på saker och ting och ibland går det fort. Jag är med i face book gruppen, Författare på FB och där ställer jag frågor ibland. Det är helt otroligt vilken respons man får och vilken kunskap det finns. Jag tycker det är roligare att fråga om saker i den gruppen än att googla. Hur gör ni?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *