Krystad eller genomtänkt text

Ibland har man flow när man skriver och ibland krystar man fram en massa textmassa för att få tecken på pränt. Jag undrar egentligen hur mycket man redigerar i de olika textdelarna. Man kanske kommer på att det som flowade fram inte var så bra och att det som pressades fram faktiskt hade en poäng. Jag har ingen koll själv på det där men det skulle vara intressant att veta.

Nu ska jag sätta mig och skriva en riktig köksbordsscen. Gräl vid ett frukostbord och någon som inte bryr sig. Det är så mycket man vill få in i texten och så mycket man missar och kommer på i efterhand. Även om jag tycker jag har koll på läget så får jag ändra flera gånger.

Men det är väl det som är tjusningen med att skriva helt enkelt. Att det är ett levande dokument som man kan gräva i lite hur som helst. Vi hörs om en stund!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *