Gröna växter

Jag skulle ha passat på att köpa lite gröna växter när jag handlade bokhyllor och byrå i helgen men jag hann inte. Trots att jag planterat både tomater och luktärtor har jag inga gröna fingrar och inte heller tiden för att kunna klappa på växterna på huvudet och prata med dom. Gröna växter är som granar, dom är just gröna, året runt och det tycker jag är fint. Jag är egentligen inte så beroende av blommorna utan tycker det räcker med det gröna. Det värsta som kan hända är att dom blir dammiga och då ställer jag dom i badkaret och duschar av dom, den får dom torka i solen. På www.nordicgreendesign.com  kan man läsa allt om dom små gröna vännerna.

vvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Nu hoppas jag att mina små tomatfrön blir stora härliga växter och att jag får äta tomater hela sommaren. Och givetvis även att mina luktärtor blir en fröjd för ögat vad det gäller färger. Det har blivit lite av en favoritblomma hos mig på landet under sommarhalvåret. Jag minns att vi hade dom i en stor järngryta när jag var liten. Dom var sprudlande härliga och jag fick en härlig sommarkänsla så fort jag såg dom. Den här sommaren vill jag ha samma härliga sommarkänsla.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.