Blandat

Nu har jag nog fått ihop både krystad och välplanerad text. Kom givetvis på ett par nya vinklar som jag friskt kastade in. Tjoho, hjärnan lever. Jag har kommit på ett bra sätt att inte sitta för länge. Jag drar ur sladden ur datorn och skriver tills det plingar till och den meddelar att batteriet håller på att ta slut. Då är det dags att lyfta på rumpan. Det tar ca 2,5-3 timmar.

Imorgon ska jag hämta min nya dator om allt går som det ska. Det ska bli kul. Måste provskriva på den redan imorgon kväll. Men först ska jag repa Söderkåkar. Och det ser jag verkligen fram emot!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Blandat

  1. Ethel skriver:

    Ja lustigt det där, att berättelsen går sina egna vägar.

    Bra idé med att dra ur sladden, annars kan man ju sätta klockan på ringning :-)! Alla sätt är bra utom dom dåliga som något ljushuvud sa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *