En härlig morgon

Tänk att få se solen går upp bakom stugan, komma fram mellan trädtopparna och ge lite värme. Att höra grannarna slamra när de städar garaget och några andra som sågar. Att få gå ut på gräsmattan och bara gå, utan mål, ett steg i taget. Att höra fåglarna kvittra och känna röklukten från gårdagens brasa. Det är lycka för mig.

Jag undrar hur mycket av detta som uppskattas av de figurer jag har med i boken? Om de uppskattar samma saker som jag? Om de tänker på samma sätt, eller om de tänker över huvud taget? Dags att ta reda på det.

Nu ska jag skriva en stund. Sen blir det kaffe och vaniljmunk innan jag beger mig till årets teatergäng och kollationering av Söderkåkar!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *