Tips

SKIFS VS KÖRBERG – REVANSCHEN PÃ… SKANSEN 26/8 2016

26 augusti 1966 vann Björn Skifs och Slam Creepers Sveriges Radios popbandstävling på Skansen i Stockholm. 
På andra plats kom Tommy Körberg och hans band Maniacs. Sedan dess har de två giganterna inte stått på scen tillsammans, förrän nu. Den 26 augusti 2016, exakt på dagen 50 år efter första mötet, ställer de sig mot varandra på Sollidenscenen igen. Det hela började med att Tommy Körberg dök upp mitt under Björns succéföreställning ”Lite nu och då” den 16 mars på Göta Lejon och utkrävde revansch. Skifs antog utmaningen och nu blir det verklighet. Upplev ett historiskt mästarmöte på en legendarisk utomhusscen i augusti när Stockholm är som allra vackrast. Två av landets mäktigastes röster, uppbackade av varsin orkester, drabbar samman i en musikalisk batalj. Exakt vad som kommer hända vet vi ännu inte men vi kan nog räkna med mycket bra musik och anekdoter från 60-talet samt en stor dos humor. En sak är i alla fall säker – det kommer att bli episkt!

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tips

  1. Amanda skriver:

    vad spännande 🙂 och en rolig idé av dem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *