Kvällsteater

P1020657Dom knäböjer för kungen

P1020658Don får svärd i magen

P1020659Dom sitter på skeppet och väntar

Och Björn sitter längst till vänster och är berättare i årets upplaga av Robin Hood. Idag var det riktigt, riktigt bra och det kommer att bli en kanonföreställning den 10 april på DUD. Jag ser verkligen fram emot detta.

Nu har jag varit ute en sväng med Leidy och ska äta lite. Sehn kastar jag mig in i skrivbubblan igen. När jag tänker efter är det skönt att ha något mer att göra än att bara skriva. Det ger hjärnan chans att lufta sig lite!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

1 svar på Kvällsteater

  1. Ethel skriver:

    Jag känner också så, behöver andra influenser ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *