Ett kapitel till

Det kändes som ett mellankapitel. Inga stötte händelser men diskussioner som leder till större händelser vid senare tillfälle. Svårt att göra alla kapitel i action-stil. Det är ungefär som första akten på en pjäs där man måste bygga upp alla karaktärer, deras förhållande till varandra och sen ge publiken en liten hint om vad som komma skall. Och hinten ska vara lagom, jag vet. Fy tusan va svårt allting är.

Jag tänker på hur boken kommer att se ut i höst. Kommer någon att gilla den, kommer någon att rekommendera den, kommer jag själv att vara nöjd? Hur många kan bli nöjda och hur många ska man rätta sig efter i sitt redigerande. Samma frågor dyker upp som i förra boken. Fascinerande.

Jag ska i alla fall göra mitt bästa för att det ska bli så spännande och en så bra fortsättning som möjligt. Att jag brister i gestaltning och en massa annat får man väl leva med. Jag skriver för att jag tycker det är kul. Men det vore ju kul om fler skulle gilla min bok.P1020402Fira i höst?? Vi får väl se.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 svar på Ett kapitel till

 1. Amanda skriver:

  spännande 🙂
  för mig brukar alltid karaktärerna börja leva sina egna liv efter ett tag 🙂

 2. N skriver:

  Spännande 😀 Du är duktig!

 3. Ethel skriver:

  Det där med att plantera krävs en hel del tankearbete. Svårt, men inspirerande. Svårt också att veta om man lyckas eller inte. Det får väl testläsare avgöra. Kul att det går så bra med skrivandet för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *