Nu ere jul igen

Byle julmarknad och Strångsjö julmarknad inbokad. Japp, visst låter det galet, men så är det. Det gäller att vara ut i riktigt god tid.

En trevlig eftermiddag blev det också på Pensionärernas hus. Det gick bra att prata, trots att det var ett tag sen jag var ute och pratade om just skrivandet. Nu känns det som att det sitter i ryggmärgen. Ska försöka att få komma ut och besöka fler pensionärsföreningar. En bra publik som tar sig tid att lyssna och som ställer frågor som är genomtänkta och intressanta.

Det som är bra med pensionärsföreningarna är också att de har en bra gemenskap, ger information till de äldre och ser till att de kommer iväg på olika resor. Ett engagemang som jag gillar. Det finns hopp även när vi blir äldre!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nu ere jul igen

  1. Eva-Lisa skriver:

    Oj, där snackar vi verkligen planering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *