Snö igen

Och den enda som var glad över det var Leidy. Ser ut att smälta bort ganska fort så vi får väl se vad som blir kvar. Ikväll är jag ledig och det ska bli skönt. Satsar på att skriva så mycket som möjligt. Nu börjar det bli dags att fylla på de befintliga kapitlen som finns. Lite här och lite där för att jämna till kapitlen längd. Jag vet att det inte är lag på att allt ska vara lika men i närheten i alla fall. Går det bra hinner jag fortsätta läsa på den bok som jag började på igår.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Snö igen

  1. Ethel skriver:

    Samma här med vädret. Slask och blött. Börjar bli tradigt med vintern. Idag blir det till att fortsätta med manuset. I en helt annan takt än du :-).

  2. Eva-Lisa skriver:

    Snö här med 🙁 Jag tycker att den kunde töa bort nu, gärna försvinna helt tills imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *