Everest

Jag brukar gilla denna typ av filmer. Man vet att alla är glada i början, man vet vad de ska göra, vad som ska hända, att det inte går bra, att några klarar sig och andra inte. Men jag gillart i alla fall.

P1020525

Filmen var helt ok men den hade kunnat kortats med 25 minuter utan att någon bliovit besviken. Långa filmer har ofta en förmåga att vara just långa. Den riktiga spänningen infann sig inte riktigt förrän mot slutet, och då var det nästan slut på filmen. Trist.

Men vyerna man fick se, även om alla kanske inte var riktiga, var häftiga. Jag skulle kunna tänka mig att åka dit och bara stå vid det första baslägret och titta mig runt på alla vackra vyer. Det skulle helt klart räcka för mig.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Everest

  1. Amanda skriver:

    tycker et är jobbit när filmer känn för långa :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *