Lite nytt

Våren är kanske inte riktigt på väg i och med att jag fick skrapa rutorna i morse. Dessutom hade jag glömt vantarna inne. Grrr. Men ljuset kommer så skateliga och det känns megabra. Jag skulle behöva åka en sväng och småhandla lite till stugan. Lite större plastblommor och lite annat nytt. Nya köksgardiner till exempel. Tyger eller färdiga längder spelar ingen roll, bara det är ljust. Just nu hänger det bara en urblekt gardinkappa högst upp och ser övergiven ut. Lite kalt för min smak, men julgardinerna är borta i alla fall. Man kanske skulle slå till och köpa en ny matta också. Det behövs så lite egentligen för att det ska se nytt och spännande ut. Jag tänker lite på Charlotte, i min bok om familjen Lilliecroona, hon kommer att ta tag i det här med inredning på ett underbart sätt i bok nummer två som jag harvar på med just nu. Hon är ibland så verklig att jag känner en liten sträng av inspiration komma flygande i luften från henne. Nåja, vi får se hur helgerna ser ut framöver. Jag skulle egentligen behöva ett släp till min lilla bil. eller bygga ut bilen helt enkelt som man kan göra via www.flextop.se Det skulle va nåt!

logo_FlexTop

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lite nytt

  1. Eva-Lisa skriver:

    Ja, visst är det lustigt hur vissa karaktärer ibland inspirerar en att göra förändringar i sin egen tillvaro 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *