Lennart kom som en virvelvind

I min första bok, Första given, föddes Lennart en kväll i april. mannen som ingen svärmor vill se sin dotter gift med. Mannen som suttit inne och mannen som känner alla som gjort något brottsligt lika bra som sin egen tatuering.

Han föddes genom att fingrarna slog ner tangenterna och jag bara gick med på det. Och tur är väl det, för han har rört om i familjen Lilliecroonas gryta ordentligt. Han satte en härlig krydda på hela storyn och gjorde det möjligt för mig att utveckla den på fler sätt än jag vågat hoppats på.

Nu när jag skriver på bok nummer två, händer samma sak. En man dyker upp, bara så där. Utan att fråga och utan att be om lov. Han klampar på som en tomte i XXL och bara tar för sig av handlingen och kommer faktiskt att träffa Lennart. Men hur det hela utvecklar sig får man läsa i höst då det är tänkt att nästa bok kommer. Håll till godo med ettan så länge!

Omslag Första given

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lennart kom som en virvelvind

  1. Amanda skriver:

    vad spännande 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *