Mello

Mello, som vi har längtat, eller hur..? Hela Sverige sitter bänkade och käkar dentasticks eller chips. I alla fall Leidy och jag. Petra Mede och Gina Dirawi inledde bra, men hör ni brudar, ni har mikrofon och den är påslagen så skrik inte när ni presenterar.

Samir & Viktor – Bada Nakna

Alldeles för långt intro, lite för långsamt tempo, bättre sångteknik än förra året, men det klart det finns ju autotune… Det krävs lite mer än en bassäng och två barbröstade grabbar för att jag ska gilla låten. Dessutom vore det nice med lite mer melodi. 2 klackar av 6 möjliga

Pernilla Andersson – Mitt guld.

Jahaja, här gick klacken nästan av.

Mimi Werner – Ain´t no good

Upptempolåt med en twist av country och ja, det var den det. Nån som minns melodin..? 2 klackar av 6 möjliga.

Albin & Mattias – Rik

Synd att Mattias inte var själv för då hade vi sluppit den trista rapen som jag tröttnade på redan innan den uppfanns. 3 klackar av 6 möjliga på grund av Mattias sång och tempot.

Robin Bengtsson – Constellation prize

Om han byter munspelet mot lite ballare kläder och ett par dansare hade han fått fyra, nu blev det 3 klackar av 6 möjliga.

Ace Wilder – Don´t worry

Man hör på 3 sekunder att det är kvällens bästa låt. Bra tempo, bra sång, genomtänkt scenshow med bra dans som inspirerar. 5 klackar av 6 möjliga.

Sammanfattningsvis kan man konstatera att det verkligen behövs lika mycket ljus som solen producerar under tre år i form av laser och ljusfilter för att orka se detta. Måtte det bli bättre.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Mello

  1. linah skriver:

    har faktiskt aldrig följt de tror jag xD

  2. Amanda skriver:

    Kollade pÃ¥ mellon!!! Bra att Ace Wilder gick vidare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *