God morgon

Var uppe tidigt imorse och tvättade håret, fixade en kopp kaffe och fick en idé till en kortnovell. Satt mig ner och skrev och den blev nästan klar, ska skriva resten ikväll. Det är så kul nu när flytet har infunnit sig och jag måste rida på den vågen för jag vet ju att det går upp och ner i skrivandets värld precis som i livet. Det är bara att smattra ner det man kommer på, tids nog får man redigera och kasta om det inte är ok. Men kulle jag strunta i att skriva nu, då skulle jag ångra mig.

Vad gör ni när ni har skrivflow? Skriver ni allt ni kan eller hushållar ni med energin?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på God morgon

  1. Ethel skriver:

    Jag känner aldrig att jag måste kasta mig ner och skriva, skriva för jag känner flowet komma, liksom. Men däremot kommer jag på lösningar och får nya idéer (oftast när jag springer eller ska somna) som jag kanske skriver ner i korta drag för att inte glömma vid första bästa tillfälle. Men det är ju inte samma sak som ett flow. Det får jag nog under tiden jag skriver. Vissa dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *