Radio och skrivande

P1020472

Det blev ingen radio igår så det tog vi igen idag. Fem korta berättelser inlästa och som ska sändas med start nästa vecka. Det är tur att man kan klippa lite för ibland blir det lite kraxande. Då får man vara tyst ett par sekunder sen kör man igen.

När jag kom hem åt jag sen satte jag mig vid datorn och tog upp mitt synopsis för min nästa bok. Varför har jag inte gjort det tidigare, det var ju hur kul som helst. Jag började med att gå igenom dom bitar i synopsiset som jag skrivit. Början och det sista kapitlet är klart. Eller klart och klart, men ganska mycket skrivet i alla fall.

Sen ögnade jag igenom det jag hade skrivit. Hittade lite saker jag ändrade på omedelbart och ska ta bort en hel del för dottern i familjen ska få en minimal roll i denna bok. Hon får helt enkelt vila ett tag. Sen började jag på första kapitlet. Klistrade in det nya jag skrivit och korrigerade det. Fy tusan så mycket jobb jag har framför mig, men nu känns det som om den första tröskeln är över på något sätt.

Imorgon kväll ska jag ha mina teatergrupper men jag vill skriva lite i alla fall. Vi får se hur slut i skallen jag är när jag kommer hem. Nu ska jag i alla fall sova!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *