Fredag

Härligt med fredag. Ikväll ska jag fortsätta att läsa, jag har kommit igång med det nu. Imorse läste jag ut en bok av Eva-Lisa och jag skriver mer om den ikväll.

Jag ska ta det lugnt i helgen och ladda inför barnteatern på söndag. Nu har jag även kommit igång med skrivandet och det känns bra. Ibland känns det nästan panikartat då man inte har en end tanke i kallen, för att i nästa sekund komma på flera olika saker och då är det bara att få ner det på pränt. Vi får se om flowet fortsätter i helgen.

Hur ser helgen ut för er?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fredag

  1. Ethel skriver:

    Ett par vänner kommer på besök imorgon kväll. Annars blir det lugnt. Hoppas på hyfsat väder på söndag så jag kan springa lite. Sen testläser jag två manus. Intressant!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *