Två timmar framför en film

Japp, imorgon är jag i alla fall ordentligt förberedd med manus till teatergrupperna. Jag orkade bara 2 timmar, sen började både skallen och fingrarna säga ifrån. Ett pass till, sen ska Robin Hood-manuset vara i hamn. Skönt.

Det är ganska mycket förberedelser med manus innan man kommer till slutet och till själva uppspelet. Vi ska försöka ta ett snack om rollkaraktärerna och vilket förhållande de har till varandra också. Skulle vara bra med en gigantisk whiteboard och strukturera upp hela scenariot och alla rollers förhållande till varandra.

Nu har klockan hunnit bli halv tio och jag måste äta lite. Sen ska jag läsa några sidor i boken, Dubbelt vågspel. Återkommer om den!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på TvÃ¥ timmar framför en film

  1. Anna/notonmusic skriver:

    Vad roligt Pia! Ska ni sätta upp Robin Hood? En jättelik whiteboard är inte dum att ha, synd att de inte är så klädsamma, annars skulle man ha en hemma egentligen!

    • Pia Widlund skriver:

      Japp, det ska bli så himla kul, men det är ett mastigt manus jag har fått ihop genom att sitta och skriva av replikerna från filmen. Jag har lagt in en berättare som ska föra handlingen framåt, annars går det inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *