Skriva för andra

I början av varje termin är det oftast jag som renskriver teaterelevernas idéer till manus. Det är ett ganska omfattande jobb och tar mycket av min lediga tid. Jag hinner inte skriva någonting åt mig själv utan måste fokusera på teatergrupperna. Ikväll ka jag renskriva lite mer så vi kan börja repetera med manus imorgon på kvällen. Det ska bli kul.

Igår somnade jag tidigt. Behövde ta igen lite sömn sen helgen, även fast jag slappade en hel del. Vi får se om jag är piggare ikväll. Vad har ni för planer för veckan?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Skriva för andra

  1. Ethel skriver:

    Jag ska börja läsa igenom mitt manus som legat sen före jul. Ska göra en snabb genomläsning först, sen redigera. Annars är den här veckan utan något schemalagt. Skönt. Funderar på att börja på nästa manus samtidigt med redigeringen. En fortsättning på ovanstående. Tror jag. Har iaf gjort ett synopsis. Känns lite hissnande.

    Hoppas du får en bra vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *