Nytt projekt på G

Japp, efter manusläsningen bestämde vi oss för att försöka komma igång med pjäsen. Vi ska repetera för första gången om en vecka. Det är tung och det är massor av text. 94 sidor på 3 skådisar, långa sjok och viktig text som inte går att skära ner. Men vi ska prova och testa för vi vägrar att dö ovetandes. Jag återkommer men bilder, glömde kameran hemma idag.

P1020315

Nu är jag rätt slut i skallen och ska avrunda kvällen med att skriva manus till min ena tisdagsgrupp. Vi bestämde att det ska bli popcorn och filmtajm för dom också på tisdag. Kalle Blomkvist, närmare bestämt. Det blir bra.

P1020116Någon som stör här???

Jag ska försöka få ihop något av en misslyckad basketlektion, en jagad häst och en staty som spökar. Frågor på det??

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *