Vaknat till

Det blev 600 ord på en novell som bara bubblade fram. Kändes som om jag var tvungen att skriva ner det medan jag kom ihåg allt. En kul grej var att jag började med slutet och sen övergick jag till början. Det blev ganska bra faktiskt. Hoppas jag har lust att fortsätta ikväll igen så jag får det så sammanhängande som möjligt när det gäller skrivandet.

Jag har suttit en stund med en bok som jag ska ge lite feedback på. Det är så spännande och bra skrivet. Nu har jag 20 kapitel kvar och räknar med att kunna skicka ett mail till författaren med mina åsikter i början av veckan. Äntligen, för jag har varit lite lat där måste jag erkänna.

Snart ska jag bege mig till teaterkursen på DUD. Jag har planerat en massa övningar och lekar men man vet aldrig åt vilket håll det går. Man kanske hinner beta av allt på 20 m inuter eller annars tar det hur lång tid som helst. Det tar ju några gånger att lära känna sin grupp och dom måste lära känna mig också. Det är alltid lite pirrigt att träffa ett nytt gäng!

FrågeteckenHur kommer det att gå?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vaknat till

  1. Amanda skriver:

    vad kul att du fÃ¥r ge feedback pÃ¥ en bok 😀

    sv: skulle vara jätte kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *