Underbar men iskall morgon

Vi tog en lagom runda imorse även fast det var kallt. Nu skiner solen och det är vykortsfeeling ute. Idag ska jag starta min nya teaterkurs för unga elever. Det ska bli jättekul, återkommer om detta.

Började läsa lite i Mons Kallentofts bok, Leon. Han skriver tillsammans med Markus Lutteman. Känns som om det är fler och fler författare som skriver tillsammans. Lite som artistsvängen. En ensam artist slår inte längre, nu ska det vara Diggilo i 3 timmar med 10 st.

Ikväll tar jag en lite längre promenad med Leidy, sen måste jag sa hela Robin Hood-filmen igen. Det tog tid att notera scener osv, nu vill jag ha ett helhetsbegrepp. Jag har en ny novellidé och vi får se när jag sätter mig ner och börjar plita ner något. Kanske ikväll.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *