David Bowies nya CD

dddddddddddddddddddddddBlackstar

Den droppade ner i min brevlåda idag. Spännande. Jag har sett ett par korta sekvenser av en musikvideo och tyckte det lät bra. David Bowies bortgång är en katastrof. Han har ju ett sånt häftigt förflutet med all sin musik och sina stilar. Kanske inte en av mina största idoler men hans musik har man knappast kunnat undgå. Jag var bara tvungen att köpa denna sista CD som ett minne. Ska börja lyssna lite i bilen idag. Lyssnar aldrig på musik annars, för nöjes skull, eller när jag skriver. Bara i jobbsyfte när jag ska koreografera.

Nån som köpt den och lyssnat?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på David Bowies nya CD

  1. Jens Wistbacka skriver:

    Jag tycker att skivan är ett mästerverk. Ett värdigt avslut på en enorm karriär och ett enormt liv.

    • Pia Widlund skriver:

      Nu kom jag att tänka på att han har gjort låten, Lets dance. Den är nog en av dom jag gillar mest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *