Sista delarna av nyårskrönikan

November

Denna månad präglades av både dans och teateravslutningar. Härligt att sätta punkt för terminen. Det blev julmarknad och jättemånga novellsamlingar sålda i Byle. Julkalendern började repas in och kläder fixades. Några av årets sista uppläsningar i radio. Jag beställde en andra omgång av Våning Zero och såg föreställningarna Syjuntan och Largo Desolato.

På bloggen hade jag en frågestund och jag skrev även lite om mål och hur jag resonerar runt detta.

Sen besökte jag Rotary i Vingåker om pratade skrivande. Signerade på ICA Maxi i Katrineholm. Jag intervjuade Eva-Lisa Dezmin och Kjell E Genberg. Julkalendern hade en premiär med sol på himlen. En annars mörk november då jag fortsatte skriva lite korta snuttar och började sätta upp adventsljusstakarna i fönstren.

 

December

Köpte nytt skrivbord som visade sig vara helt suveränt. Dessutom blev det en trevlig överraskning då jag såg en av mina noveller i en veckotidning. Underbart kul!

Kände att jag började komma ner i varv lite. Det blev förberedelser inför vårens kurser och lite knäckkokning.  Hann äntligen läsa ut Dödlig åtrå, av Susanne Ahlenius. Jättebra crime, väntar på nästa.

Jag föreläste på Zonta i Katrineholm, ett kvinnligt nätverk som finns över hela världen. Mycket trevlig träff på självaste Nobel-dagen. Jag blev bjuden på en suverän trerättersmiddag och sålde några novellsamlingar.

Jag intervjuade Johannes Pinter och var på en audition till en musikal. Dåliga erfarenheter från den, men man lär så länge man lever. Julkalendern spelades på torget med suveräna skådisar.

Åkte till Stockholm och träffade bloggarvännen Eva och såg föreställningen Svansjön.

P1020323

Kom igång att sy och trixade till en klänning, helt i guld. Var på julmarknad och publicerade decemberfrågor på bloggen.

Vi åt jultallrik på jobbet och fick liiiite julfeeling. Sen passade jag på att läsa in fyra noveller från Våning Zero till radion. Dom ska sändas i januari. Det blev även några kortberättelser på bloggen. I slutet av december satt jag på Hjalmar Petterssons bokhandel i Katrineholm och signerade igen.

Läste, Solens sista strålar, STHLM Deleate och Färjan.

P1020402Firade jul och nyår i lugn och ro. Bra avslutning på året.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *