Nyårskrönika september och oktober

September

Nu blev det då äntligen premiär på, I väntan på Wilson, med Jens och Björn i rollerna. Det gick kanonbra. Pjäsen om det två torpederna är bitvis både klurig och rolig. Vid det här laget hade jag fått julkalendermanuset och började gå igenom det. jag signerade pratade skrivande på Vingåkers Bibliotek.

Teatergrupperna fick en rundvandring på Ericsbergs slott av Katrineholms Guideförening och danskurserna i Lännäs och teaterkurserna i Katrineholm rullade på.

Jag såg Förklädet och Frankenstein på teater och var på sångworkshop och konsert med Pia Olby.

P1010889

Vi började repa, Porträtt av en kannibal, också med Björn och Jens. Vi ska spela en föreställning i slutet av oktober. Jag släppte e-novellen, Främling, som handlar om en tjej som befinner sig i ett förhållande som visar sig vara en bluff.

Jag jobbade med e-boken, Första givens, framsida och baksidetext, medverkade i En bild – en berättelse, på Biblioteket i Vingåker.

Sen åkte jag till Bokmässan i Göteborg. Vilken tillställning, ont i fötterna i flera dagar och det var tur att jag åkte tåg annars hade jag fått betala för böckernas övervikt…

Jag fortsatte att läsa noveller i Katrineholms Närradio och läste massor av böcker. Den som glömmer, De underkända, STHLM Inferno, Skymningsflickan och Det som inte dödar oss.

Oktober

Äntligen släpper jag min älskade bok som jag har kämpat så med. Första Given, som handlar om familjen Lilliecroona. Känns konstigt att släppa en e-bok, ingen releasefest direkt men man måste ju börja någonstans.

Omslag Första given

Dans och teaterkurserna rullade på och Pia Olby var på besök hos mina teaterkurser. Jag började få feedback på Första given och den var bra, bara att glädja sig. Jag målade och fixade inför teatergruppernas avslutningar och fick in min pjäs, Alla är vi änglar när vi dör, i ATR:s pjäsbibliotek.

Läste Valet, Familjen is i kris och Boken om Madelene. Tog en sånglektion av Pia Olby vilket var jättekul. Jag märkte att jag saknat sången något oerhört.

Fortsatte skriva kortberättelser, sydde julgardiner och gjorde en intervju med Jonathan. Nu började mörkret komma och jag tog fram ljus och eldade i kalkelugnen. Mysigt men mörkt!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *