Nyårskrönika maj och juni

Maj

DUD-avslutning med dans och teatergrupper. Alltid lika kul. Jag fick en inbjudan från Vingåkers Bibliotek att medverka i En bild, en berättelse. Det här lät kul och jag började skriva nästan på en gång. Julkalenderträff med skådisar i sommarstugan har blivit en tradition som jag höll i.

P1010711Var är våren matte?

Utställning med Leidy, intervju med Jens Wistbacka, Anna Risberg och Hundträff på Höckersta Gård.

Jag köpte en ny kamera som jag blev riktigt nöjd med.

Vann en tävling skrev om Vågen med texten: När jag gick förbi bryggan häromdagen kunde jag inte låta bli att titta på den spegelblanka ytan. Under en sekund kunde jag förnimma bilden av hans ansikte. Men bara en sekund. Sen kom vågen.

Novellen, Lyckan kommer lyckan går, släpptes. Handlar om en misshandlad kvinna som tar sig loss.

Sen såg jag, Ludwig på Östgötateatern. En härlig månad då våren är på väg.

Juni

Skickade in en berättelse till Bibblan i Vingåker, fortsatte med kortnoveller på bloggen, såg Frost i Avesta. Tog författarporträtt med Therese Fasth och permanentade håret. Sen var jag på bröllop och fixade instagram, gjorde intervjuer med Tiina Mokvist, Johan Fleetwood och Cherstin Juhlin.

Novellen, Johnny B Good, släpptes. Handlar om en musiker som slår igenom med allt vad det kan innebära.

Johhny B Good

Nu jobbar jag också för fullt med redigering båda av boken och av min kommande novellsamling Våning Zero, som jag avslöjar att jag ska släppa i augusti.

Semestern börjar och jag läser Inkräktaren, Nätter i Reykjavik, Avdelning 73, Skuggorna, En man med litet ansikte, Blod på snö, Hämnaren och Skriv din bok.

Sen fyller jag 48 år och ser lite teater i form av, Ge Majsan ett piller, Tresteg i snedsteg och Tills döden förenar oss åt.

Men det jag jobbar mest med i ett regnigt Sverige är redigering, redigering och åter redigering.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *