Nyårskrönika januari och februari 2015

Årets första månad består alltid av en massa planering. Även denna januari, 2015, då jag som vanligt förberedde koreografi till dansgrupperna och övningar till teatergrupperna.

Jag repade I väntan på Wilson, där jag regisserade och Baby Blues, där jag var skådis och spelade Blonk.

janDet fanns dom som inte kände igen mig på en hel akt

Det blev ett par nya böcker i form av Lex Limbo, Heartsick och I väntan på sommaren. Givetvis blev det teaterbesök också. Katrineholmsrevyn, Klampa i klaveret och en dansföreställning i Katrineholm.

Jag väntade på svar från olika förslag angående Första given och tryckte upp nya visitkort under tiden. Ett par intervjuer på bloggen, kortberättelser och lite teatertips.

Grabbarna i 57:ans musik började planeras och spelas in. och givetvis startade dansgrupperna i Lännäs i januari. Bra början på året!

 

I februari fick jag min novell Citroner och kanelbullar förlagd och sen började jag fila på ett författarporträtt.

Citroner och kanelbullar

Vi fortsatte att repa I väntan på Wilson och Baby Blues. Februari var en spännande månad där jag fick bekräftat att det kan vara kul att lära känna andra bloggare. Kom i kontakt med Marianne som skrivit en saga till sina barnbarn och nu ville ha den dramatiserad. Vilket häftigt uppdrag.

Jag gjorde intervjuer med Ylwa och Karin, startade teatergrupperna och fick gänget klart till sommarteatern.

Jag fick även den stora äran att medverka i Över en fika med påtår. Man skulle göra en videopresentation av sig själv och det fixade jag på ett par tagningar. Kul.

På torsdagar körde jag jazzdans med vuxna och det tycker jag är riktigt kul. Jag passar på att dansa själv så mycket jag bara kan.

febDancing feet

Manuset till Första given skickades till en kvinna i Stockholm som skulle ge mig feedback. Spännande väntan både från henne och från förlagen. Men antalet nej började tyvärr droppa in.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *