Mysigt

Det enda jag har gjort är att slappa och elda i spisen och kakelugnen. Det är så mysigt med sprakandet som blir. Då vet jag att jag är hemma. Visst är det jobbigt att gå ut och hämta ved men det kan det vara värt. Det är tur att jag kan såga och klyva lite själv. Där jag har huset har det inte huggits ner så många träd så det behöver röjas en hel del. Det är lite läskigt när det blåser och man hör hur det susar. Man hoppas att det inte kommer ner något. Man skulle ha en liten minitruck att köra in alla vedkorgar på. Kanske kan få  www.truckreparatoren.com  att tillverka en lite minitruck som till och med jag kan klara av att köra.

ttttttttttttttttttt

Tänk att få in fem vedkorgar på en gång. Vilken lycka. När det är snö brukar jag använda min gamla pulka och dra in veden på, funkar riktigt bra. På sommaren, eller, snöfattiga vintrar, brukar jag använda en lite kärra med hjul på. Ibland ramlar det av lite ved men för det mesta går det bra. Nej, nu är det dags att gå ut med Leidy. Lika bra att jag passar på att ta in lite mera ved på en gång då, så att vi får varmt idag också.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Mysigt

  1. Amanda skriver:

    vad mysigt med brasa 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *