Signering

P1020352Signering på G

P1020353 Nytt marknadsföringsmaterialP1020354Mitt gamla material

Jag satte ihop ett blad med de 9 e-noveller jag fått ut. Det såg så färgglatt ut så jag beslöt mig för att använda det. Alltid vårt att veta hur mycket man ska ha ligga på signeringsbordet förutom novellsamlingen, men jag provar med dessa 2 papper. Någon som har tankar och tips?

Fick några sålda idag också. Pratade med jättemånga, några som bara läste och några som både läste och som skrev själva. Man känner sig lite uttittad ibland när man sitter där som oetablerad novellskrivare, men det får man ta. Desto roligare när folk kommer fram och pratar.

Nu ska jag skriva del 2 på berättelsen från igår. Kommer ikväll!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *