Plötsligt vänder det

Fick en idé om en guldfisk när jag körde bil idag. Låter helt galet men när jag kom att tänka på vad människor kan ha i sina lägenheter så föddes en tanke. Så nu sitter jag här i soffan på landet och skriver och skriver. Som vanligt vet man aldrig vad det blir men kul är det. Jag tänker inte så mycket på vad jag skriver eller hur, bara att jag ska ha fram storyn. år redigera lite imorgon och sen kanske det finns nån som vill läsa om guldfisken?

Tog på Leidy tomtedräkten och fotade lite. Hon var inte så road. Bilder kommer. Nu måste jag smattra vidare eftersom jag haft lite skrivtorka i hjärnan några dagar. Plötsligt så vänder det.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *