Kall morgon

Vitt på taken och vitt på gräsmattan. Kaffebryggaren bubblar och jag tittar ut genom fönstret, tänder adventsljusstaken och ser att det är 0,8 grader ute. Ser kallare ut. Lägger in mer ved i spisen, måste ut och hämta mer. Inte än. Dricka kaffe först. Känner doften av nybryggt kaffe och njuter när jag häller upp det i en stor tekopp. Ett par sockerbitar dansar ner och jag rör sakta om. En innedag är vad det blir. En lång underbar innedag. Ser solen gå upp bakom vedboden, himlen är gulaktig och jag hoppas på en fin dag. Nu dricker jag kaffet och tar fram en bulle från frysen. Tinar den i micron och doppar. Mmm, så här börjar min morgon idag. Hur börjar din?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *