Tips – Rakt ner i fickan

Aldrig har så många lögner samlats under ett och samma tak som hos familjen Svahn på Lunavägen i Kalmar. Stackars Erik (Allan Svensson) vill inte erkänna för sin fru (Carina Lidbom) att han förlorat sitt jobb så för att få ihop till brödfödan lurar han, tillsammans med sin medkompanjon farbror Bertil (Andreas Nilsson) varenda myndighet de kan komma åt på allsköns bidrag. Så kommer plötsligt både inspektör Bengtsson (Claes Månsson) från försäkringskassan och familjerådgivaren Berthammar från Socialstyrelsen (Jeanette Capocci) på besök och Erik måste dra in sin oskyldige hyresgäst (Ola Forssmed) i lögnhärvan för att undslippa att bli avslöjad.

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Precis när undanflykterna tagit sig i uttryck av skendöda släktingar, kvinnoklädda karlar och påhittade barn, kommer Eriks fru hem för ett samtal med sin terapeut (Per Svensson) samtidigt som både Görans oroliga fästmö, försäkringskassans chef fru Höök och en ganska så rebellisk tvättmaskin också dyker upp i historien.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tips – Rakt ner i fickan

  1. linah skriver:

    ha en underbar helg!<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *