Hotta upp bilen

Man kanske skulle ta och hotta upp bilen lite. Kanske en dekal med loggan från boken eller en dekal med bloggadressen på. En illrosa bil, liten förstås, för att den är så lätt att parkera. Kanske via www.4signvarberg.se

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Marknadsföring är kul men svårt och jag går ständigt omkring och tänker på hur jag skulle kunna marknadsföra mina noveller och böcker på ett bättre sätt. Vilka ska man nå? Hur ska man nå dom? Och när är det bäst att göra det?

Man försöker så gott det går men jag tycker det är trögt ibland. Hur går det för er? Om man hottar upp bilen lite, jag kör 3000 mil varje år, så är det ju många som skulle se reklamen. Tänk dig att du står vid ett rödljus och får syn på en kul logga, då kanske man tar fram mobilen och kollar läget? Jag vet inte om jag skulle göra det men chansen finns ju.

Det är ju lite som när man är ute och signerar på till exempel varuhus och bokhandlare, även om alla inte köper av dig så har du i alla fall skapat ett namn som dom förhoppningsvis kommer ihåg. Nästa gång dom ser dig, köper dom!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hotta upp bilen

  1. Amanda skriver:

    smart idé 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *