Intervju med Eva-Lisa Dezmin

Eva-Lisa Dezmin, nu släpps din fjärde bok. Hur känns det?

Det känns spännande. Man vet ju aldrig i förväg hur boken ska tas emot, så det ska bli lika intressant som vid tidigare boksläpp.

Blev hela serien som du trodde från början?

Både ja och nej. Jag skriver ju inte efter något synopsis och därför hade jag ingen aning om hur karaktärerna skulle utveckla sig efter vägen. Jaques är nog den som överraskat mig mest. Men mest nyfiken har jag varit på Olivia och hur hon ska förhålla sig till Jesse och den han är. I Dubbelt Vågspel blir hon verkligen tvingad att konfronteras med det.

Hur har ditt skrivande utvecklat sig under de 4 böckerna?

Det jag känner själv är att jag vågar testa nya saker. Som i ett av mina sk ”sidoprojekt” vilket jag för utmaningens skull har skrivit i DPoV. Det perspektivet hade jag garanterat aldrig fixat när jag började skriva.

Hur kommer den nya boken att marknadsföras?

Det blir antagligen någon artikel i lokaltidningen och lite längre fram kommer även förlaget att annonsera om de böcker som hittills kommit ut i serien.

Vad har du för planer för framtiden?

Oj vilken svår fråga. Jag vet inte riktigt, jag brukar ta det lite som det kommer. Men ett av sidoprojekten går jag eventuellt vidare med och jag hoppas att det blir en fjärde bok i Limboserien också, råmanuset till den är ju färdigt. Mer än så vet jag inte just nu.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Intervju med Eva-Lisa Dezmin

  1. Pingback: Gästar Pias blogg | Signerat Dezmin

  2. Sofia Fritzson skriver:

    Ser fram emot vad som händer härnäst, om vi fÃ¥r chansen att läsa sidoprojektet (hoppas!) och sen vill jag självklart läsa mer om Olivia och Jesse 🙂

  3. Eva Karlsson skriver:

    Tack Pia och Eva-Lisa för intressant intervju 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *