Gomorron

En ny dag och nya utmaningar. Ser dagens rubriker i tidningarna; Man höggs till döds, Trump hånar funktionsnedsatta, kvinnor som slagits ihjäl när de flytt från IS, politiker som beställer sin egen löneförhöjning, terroristers fruar som inte får köra bil, tips om hur man får fina fötter och rea hos ett elbolag. Jag scrollar snabbt vidare och reagerar knappt över någonting längre. Det ger mig knappt inspiration till mitt skrivande heller. Är det denna värld vi ska leva i?

Nåja, ikväll ska Katrineholms levande julkalender repa på torget igen. På söndag är det premiär. VI får försöka pressa fram lite glädjeämnen tillsammans. Eller hur?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *