ICA Maxi i Katrineholm

Har du vägarna förbi Katrineholm på lördag så kom in och säg hej till mig. Finns där mellan 12 och 14. Jag ska signera och sälja novellsamlingen, Våning Zero. Det ska bli jättekul. Hoppas att några tar tillfället i akt och köper ett exemplar som en julklapp. Jag ska fixa lite julmust och godis. Sen får det bli en röd duk och kanske en röd klänning.VZ

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på ICA Maxi i Katrineholm

 1. Eva Karlsson skriver:

  Lycka till med försäljningen. Jag tycker att du är så j-a driftig. Heja!

 2. Lina Tsutsumi skriver:

  Vad kul! Måste vara en häftig känsla att få skriva en bok och ha den i handen. Lycka till!
  http://www.jagarbipolar.spotlife.se

  • Pia Widlund skriver:

   Det är häftigt Lina. När jag hämtade kartongen från tryckeriet stod tiden stilla i minst 2 sekunder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *