Fin helg

Det var en fin men kall helg. Solen var framme men värmde inte så mycket. Det blev vykortsliknande vyer både här och där när solens strålar lekte bland träden. Jag tog en promenad men glömde kameran, få ta en ny promenad i helgen. Det man snar mest när man jobbar inomhus är ljuset. Man har en timmas lunch och den går fortare än man tror. Hinner man ut så blir det inte lång stund.

Vi har fina markiser på jobbet och ibland får jag lust att sätta dit markiser på huset. Inte för att stänga ute ljuset direkt men ibland kan det vara skönt att få bort det. Inbillar mig att även värmen kan stängas ute vissa riktigt varma sommardagar. Funderar på rosa markiser men det kanske skär sig till det faluröda huset… hmm.

nordic_light_fonstermarkis_tummeliten

Det skulle ju räcka med markiser på framsidan och den sida där solen är starkast men det kanske ser knasigt ut.

Det skulle ju räcka med markiser på framsidan och den sida där solen är starkast men det kanske ser knasigt ut. På www.solskydd24.se kan man i alla fall få en hel del inspiration till huset. Ibland önskar jag att jag jobbade med inredning. Även om nu markiser sitter på utsidan. Drömmen vore att, med obegränsad ekonomi, få inreda en större herrgård. Eller varför inte ett slott? I mitt nästa liv kanske?

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fin helg

  1. Eva Karlsson skriver:

    Rosa och rött kan vara riktigt fräckt 🙂 Kör pÃ¥ det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *